Brisanje skupin

Predstavitev

Zbrišete lahko zgolj tiste skupine, katerih administrator ste. Informacija o tem kdo je administrator skupine najdete na vstopni strani skupine.

Brisanje skupine

Če ste administrator skupine, lahko skupino izbrišete s klikom na 'Več' ter 'Zbriši skupino' v profilu skupine.

Ko skupino zbrišete, bodo vsi dokumenti, komentarji in aktivnosti še vedno del vaše 4th Office skupnosti, spremenijo se lahko zgolj določene pravice članov do vpogleda v aktivnosti, ki so bile prej del skupine.

Za več informacij glede pravic si preberite tale članek.

Powered by Zendesk