Odstranjevanje članov iz projekta

Predstavitev

Na projektih se lahko člani projekta kadarkoli umaknejo. Umik lahko izvede vsak član projektne skupine, ki lahko odstrani samega sebe ali pa druge člane.

Na projekt ste lahko dodani na 3 načine:

  • Lahko ste nosilec projekta.
  • Lahko ste član projekta in ste s tem neposredno vpleteni v aktivnosti na projektu.
  • Projekt je lahko deljen z vami, kar pomeni da imate dostop do projektnih informacij.

Umik nosilca ali člana projekta

Na osnovni strani projekta kliknite na 'Več' ter na povezavo "Uredi".

Tukaj lahko odstranite sebe ali druge člane iz projekta s klikom na sivo oznako 'X' ob imenu uporabnika.

Nosilca projekta lahko zamenjate. Kliknete na polje 'Nosilec' in vpišete ime drugega uporabnika. Podatek nosilec je obvezen.

 

Umik uporabnika ali skupine, s katero je projekt deljen

Na zavihku profil kliknite na gumb 'Deli'.

Odstrani uporabnika ali skupino s klikom na sivo oznako 'X' ob imenu in nato ponovno kliknite 'Deli'.

Opombe: če želite ostati član projekta, vendar ne želite biti obveščeni o vsaki podrobnosti, lahko skrijete projekt s svojega zidu. Za več informacij si preberite tale članek.

 

Powered by Zendesk