Kako zapustiti skupino, odstraniti člana in spremeniti administratorja

Privatne skupine

Če ne želite biti več član določene skupine, pojdite na vstopno stran skupine in izberite 'Več' ter povezavo 'Zapusti skupino'.

Če ste administrator skupine in želite skupino zapustiti ali pa želite odstraniti uporabnika, izberite 'Več' ter 'Uredi'

V primeru, da ste administrator skupine pa to ne želite več biti, morate najprej določiti novega administratorja skupine.

Dodajte novega administratorja skupine.

Če želite odstraniti kot administratorja skupin sebe, kliknite 'X' ob vašem imenu. V tej točki lahko sebe dodate kot člana skupine.

Iz skupine lahko odstranite tudi druge uporabnike s klikom na 'X'.

S klikom 'Shrani' bodo spremembe shranjene.

Odprte skupine

Za odprte skupine velja, da so člani teh skupin vsi notranji uporabniki vaše 4th Office skupnosti, kar pomeni da iz skupine ne morejo biti odstranjeni, prav tako skupine ne morejo zapustiti. Kako prilagoditi pojavljanje obvestil iz odprtih skupin na vašem zidu, si preberite spodaj.

Opomba

Če želite ostati član skupine, hkrati pa ne želite da se objave te skupine pojavljajo na vašem zidu, lahko objave te skupine skrijete z vašega zidu. Za več informacij si preberite tale članek.

Powered by Zendesk