Kako umakniti prikaz novih dogodkov projekta iz vašega zidu

Predstavitev

Če želite ostati član projektne skupine in ohraniti dostop do vseh informacij na projektu (dokumentov, nalog, pogovorov ipd.), obenem pa ne želite biti seznanjeni z vsako aktivnostjo, ki se v nekem trenutku na projektu zgodi, lahko odstranite vse objave projekta s svojega zidu.

To je smiselno takrat, ko vas zanima samo določena razprava, dokument ali naloga (na vašo željo), namesto da se vam prikazujejo vse aktivnosti projekta na vašem zidu.

Umik prikaza projektnih aktivnosti z vašega zidu

Na osnovni strani projekta s klikom na povezavo 'Spremeni' dobite nastavitve možnosti prikaza podatkov o projektu.

Izberite želeno stopnjo prikaza.

V kolikor izberete:

  • "Ne boste prejemali posodobitev iz projekta" se vam novi komentarji, posodobitve, razprave ali predmeti projekta ne bodo več prikazovali na vašem osebnem zidu – izjema so objave, kjer ste bili dodani z oznako '@' ali pa če ste bili pobudnik razprave.
  • "Posodobitve boste prejemali na Moj zid" boste dobivali obvestila na vaš zid
  • "Prejemali boste posodobitve iz projekta v Nabiralnik in Moj zid" boste posodobitve dobivali tudi v nabiralnik.
Powered by Zendesk